Hur gick det?

Klockan 10 imorse var det så dags att bege sig till Studio S för att träffa Marie (min nya PT) för första gången. Hon hade varit så söt att hon hade skickat ett SMS igår för hon läste att jag var nervös. Och det hade jag missat - smidigt Jensen...

Nåja först gick vi igenom hur jag tränat (eller inte tränat) hittills och mina mål och vad jag tycker om att träna. Efter det var det dags att ge sig in i gymmet. Kändes lite konstigt först. För att den enda person som jag tränat med är ju Jennie och nu var det en annan person.

Men min känsla efter hand var att detta kommer att gå jättebra. Tror Marie kommer att utmana såsom Jennie gjorde. Helt enkelt köra skiten ut mig i en timme. Och ha koll på mig. Detta är precis det jag behöver!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass