Hmm realistisk kroppsuppfattning...

Vägde mig inofficiellt imorse. Jag har nämligen bestämt att varje onsdag är vägningsdag under 2010 därav den in framför officiell. Mitt slutmål är ju 65 kilo för då räknas jag som normalviktig (precis...) enligt BMI till mina 162 cm över havet.

Japp jag vet att man inte bara ska stirra sig blind på bmi och vågen men när man står på 117 kilo så är det rätt bra mått att börja med. Men det som jag strävar efter är att vara vältränad och kunna göra olika fysiska saker som tex delta i Tjejmilen.

Så imorse visade vågen tyvärr 88,9 kilo. Inget kul men sanningen så nu får jag bara ta tag i det. Kan inte vara besviken för jag har ätit gott och inte tränat som jag skulle. Dock är det en annan sak som gör mig besviken eller snarare förvånad och undrande.

Det är att den senaste veckan har jag kännt mig smalare etc. Men jag har ju för sjutton gått upp. Hur kommer jag då uppfatta mig själv när jag väger 75 kilo eller 70 kilo eller vad det nu är. Har alla så dålig kroppsuppfattning eller är det att mitt huvud inte riktigt hinner med? Eller är det att efter att ha lagt upp före och under bilder så är jag ju smal om man jämför.

Ja inte vet jag. Det jag vet är att nu gäller det bara att ta tag i det hela och fortsätta banan mot hälsan. Och dagen har ju startat bra med stavgång och hälsosam frukost. Och dagen ska avslutas med att umgås med en kär vännina. Perfekt!

Kommentarer

  1. Då är vi i samma viktklass nurå.
    Och nu ska vi neråt mot 65 båda två.
    Heja oss!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass