Veckans tips - Rapsodine

Ni som följt min blogg ett tag vet att min hud på fötterna är problematisk. Den är väldigt torr och spricker lätt. Speciellt mellan lilltårna och det gör fruktansvärt ont. Annika som jag går till vart sjätte vecka för fotvård kallar det eksemhud.

Genom åren har jag prövat diverse krämer, salvor. Både receptfritt och från doktorn. Men inget har riktigt hjälpt förrän jag började på Kunzeakrämen från Rapsodine. Varje morgon efter duschen smörjer jag fötterna med en liten klick Kunzeakräm och så på med strumporna.

Mina fötter har aldrig varit i bättre skick. Sist vi var på solsemester sprack tårna inte alls. Första gången i världshistorian!!! Krämen är dyr (398 kr för 200 ml) för en tub på men för mig är den värd varenda krona. Jag kan ju gå på fötterna utan att det gör ont vid minsta lilla steg!

Rapsodine produkter kan du köpa i hälsokostaffärer som typ Lifebutikerna eller på Rapsodines hemsida. Produkterna (finns tex schampo, tvål, remover etc) görs på rapsolja utan massa kemikalier. Mer om rapsolja en annan gång (för det använder jag dagligen i duschen...)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass