Lekt Lyxfällan

Har varit seg idag. Hur sjutton kommer man upp till jobb på måndag när det är jobbigt när klockan ringer 8... Ja man gör väl bara det. Och jag ska ju börja nytt jobb så det blir spännande.

Idag har jag varit och blivit nyfriserad så man är fin till nya jobbet. Sen åkte maken och jag till Ilva för att köpa en stereobänk (eller vad det kallas) till hans biorum. Hittade en fin i lagom storlek i rött. Blir nog jättebra när den väl kommer på plats.

Sen ikväll har vi lekt Lyxfällan. Det vill säga gått igenom vad vi spenderade förra året. Usch hur kan man shoppa kläder för så mycket :-( Jaja i år blir det skärpning. Nu är budgeten upplagd för 2010 och nu ska den följas!

Blir en utmaning som jag ska fixa. Måste sluta handla kläder bara för de passar. Har ju liksom större urval nu som förhoppningsvis bara blir större. Då kan man inte handla allt man kommer över bara för att det passar. Nya mottot blir: behöver jag verkligen detta?

Fast först ska jag ladda för årets första squashmatch med maken. Klockan 10.15 imorgon möts vi på banan :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass