Rapport 2 från Sockerdagen

Usch tvingade mig upp lite efter 10 för att nu måste här ju ätas. Hade då bara 11 timmar på mig att få i mig resterande av inköpen... Trodde det inte men denna Ätardagen är värre än sist. Är nog helt sockerbefriad så kroppen reagerar mycket starkare och snabbare denna gången.

Trots det tänke rjag tvinga i mig så mycket som möjligt hur sjukt det än låter. Men jag vill att denna dagen ska vara riktigt jävlig så att jag kommer ihåg det den 15 april när godistarmen slår till. Dvs nästa gång jag blir sockersugen ska denna dagen komma ihågs och suget går över.

Kunde dock inte börja dagen med våfflor utan åt först en macka med kokt ägg. Efter det på våffelsmeten. Mmm luktade gott och vispad grädde ser ju så fluffigt ut. Och första våfflan var het fantastisk!!! Men i mitten på den andra och i slutet på den så var det stopp. Tror mig för den gamla Tina hade typ 5 våfflor varit förrätten...Nu väntar ju bara glass, marängsviss, lösgodis, choklad, och Kärleksmums. Men jag har redan lagt allt osm jag inte är intresserad av i en hög. Och den växer om man säger så. Men nu över till bakandet av Kärleksmums. Ett år sedan jag bakade sist och då var det Kladdkaka för min ätardag. Wish me luck!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass