Kräkvarning...

Nu sitter jag nyduschad och nyäten i soffan och surfar. Men så var inte läget för två timmar sedan. Då körde Jennie skiten ur mig på Friskis och Svettis i Lomma. Har aldrig varit där innan men det var jättefint. Men jag har väl skrämt på de stackars nyårslöftarna som softade i gymmet :-)

Vi inledde med uppvärming på den förbaskade "görontiarslet"-cykeln. Sedan var det cirkelträning i högt tempo med 30 sekunder på styrka och 20 sekunder på kondition. Så jag har stått bland alla andra ute i gymmet och gjort jumping jacks, upphopp, speedboll och rent allmänt visat de dallrande fläsket.

Svetten forsade och frukosten kom nästan upp... Jag känner mig lyckligt lottad som har två underbara och fantastiskt duktiga PTs i mitt liv! Och det är så himla kul att träan med dem då jag pressas som aldrig annars. Det är livet!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass