Kroppen protesterar vilt

Denna veckans PT-pass har bestått utav att gå igenom de träningspass jag ska köra själv from nästa vecka dvs då startar ju min Spartan-utmaning... Så man kan säga att detta är vecka 0 där allt förberedelser sker som tex träningsupplägg, matdagbok, beställning utav redskap samt boka utbildningar. Tänkte blogga mer om det nästa vecka.

Men för att ge er en liten sneak peak så är det bla. två olika kettlebellspass jag ska köra med olika övningar. Har fortfarande träningsvärk i låren efter testerna i tisdag och då körde jag inte hela passen... Idag gick vi igenom 4 olika WODs dvs pass med olika funktionella övningar plus ett stabilitets/rörlighetspass. Åh jisses vad kroppen inte gillade det sista.

Precis som att vara tillbaka på ruta 0 i löpningen dvs varenda del, muskler, ja fiber i kroppen protesterar vilt. Inte att det gör ont men att den är ovan och så jäkla orörlig att varje liten rörelse är en utmaning. Detta passet kommer otroligt nog bli den tuffaste utmaningen för mig men ack så välbehövligt. Men nu till lite kuligheter...

Ett av mina mål är att jag vill kunna dra upp min egen kroppsvikt i en eller ja varför inte två pull-ups. Vad det är? Kolla här: http://en.wikipedia.org/wiki/Pull-up_(exercise) Inte det lättaste när man är 162 cm och väger 85 kilo (förresten säkert 10 till just nu precis efter semestern...). Idag gjorde jag de första försöken för detta kommer ingå i några av mina pass.Yikes vad svårt och tufft det är men tänk va coolt när jag kan göra det!

Fniss svårt att få till någon pendlande rörelse när man kämpar till max att bara hålla sig kvar... Om händerna är ömma? Yes they are men det är så värt det!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass