Getingrapport

Jag förstår att ni alla har varit otroligt orolig för min välbefinnande efter gårdagens attack utav en grekisk geting. Jag kan dock lugnar er med att jag lever och mår strålande :-) För första gången i mitt liv har jag inte fått en mega-allergi reaktion mot ett insektsbett. Yes!

Vet inte om de grekiska getingarna är snällare men maken hävdar att den geting han slog ihjäl och gadden han drog ut vart STORA. Så jag kanske inte heller är så allergisk längre. Likaså som myggen tydligen inte älskar mig längre och mina lungor går hur bra som helst att andas med när jag simmar. Coolt och skönt! Det är bara den däringa björk och gräspollen kvar då...

Nu ska jag ner till poolen och simma på för att sedan njuta utav frukosten med maken. Efter det mera sol och bad. Även om jag är lite traumatiserad efter gårdagens solstolsincident. Ta väl hand om er där hemma!

Kommentarer

 1. Härligt att höra att du mår bra. Fortsätt att njut, men skicka gärna lite sol och värme till oss frusna nordbor/Kram M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas ni fick lite värme medan vi vart borta :-)

   Radera
 2. Phu, skönt att det inte blev värre reaktion än så, måste bara ge dig en liten hint om vad du ska ta tag i med tanke på björk och gräspollen... ;)
  Njut av sol, hav, stränder och allt annat som hör till!
  Hälsa mannen!

  Kram Rebeca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet och det är på min lista utav dåligt samvete :-( Kram på dig!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass