Träningskläderna är packade

Okej imorgonbitti bär det av söderut till en ö i Grekland. Ska bli skönt med sol på näsan och slappa vid poolen med en bok. Dock är löparskorna nerpackade för snart vankas det ju den däringa Tjejmilen. Fast det är inget jobbigt för maken och jag brukar ändå vara ute och gå på mornarna när vi är på resa. Skillnaden denna gången är att denna ska ta sig fram i ett löpsteg.

En annan typ av träning som jag gillar när man är på semester är att simma i poolen. Så träningen den kommande tiden kommer inte vara så mycket fokus på tunga lyft (i fall jag inte springer på ett grekiskt traktordäck) utan mer på mysträning och uppladdning inför kommande äventyr...

Måste bara säga ett STORT TACK för all den fina feedbacken och supporten jag fått på mitt Spartan-brev. Nervöst som tusan att "skicka" och jag är fortfarande nervös att jag sätter målet för högt. Men samtidigt är detta något som jag verkligen brinner för och vill ska hända. Eller rättare sagt jag ska se till att det ska hända!

Psst! Tjuvarna - vi har husvakt så gå in till grannen istället...

Kommentarer

 1. Heja Tina! Ha en finfin semester och spring snyggt :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Pernille och lycka till på lördag!!! I will :-) Kram

   Radera
 2. Trevlig semester ... kram Cee

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass