Mitt nya hem away from home!

Här kommer lite bilder från Spartanhuset som innehåller kontor, butik och hälsoverkstan där det körs pass och utbildningar.. Åh tänk om detta hade funnits i närheten här hemma. Jag tror nästan jag hade flyttat in där då... Vet ni vad? Jag har hittat hem - just så känns det faktiskt.

In genom dörren till himmelriket

Nästan hela gängets deltagare samlade (fniss vi tvingade en stackars tjej som höllt på att träna på ett pass på Spartan att ta foto. Hon blev helt nervös att instruktören skulle komma på henne men vi övertygade henne om att vi kände dem och att hon kunde skylla på oss - hmm detta var innan vi gått in genom dörren dock...)


Alla måste checka in, uppdatera twitter, blogg och gudarnas vet allt innan man kan påbörja äventyret. Istället för kissepauser så hade vi sociala medieuppdateringspauser :-)

Effektiv dörrstopp 

Alla leksakerna i butiken - vill ha, vill ha, vill ha, vill ha... 

Köket där vi bara kunde kliva på och hämta kaffe och frukt. Verkligen välkomnade tyckte jag.

Hälsoverkstan där vi har tillbringat 2 kuliga och svettiga dagar!

Testade inte denna men betvivlar jag kommit någonstans :-)Och på hyllan mina älskade rep

Titta bara på de fina bellsen :-)

Titta traktordäck och jag fick använda både slänga och flippa runt!!! 

Bulgarian bags - nya favoriter!

Käglor - jättebra rörlighetsträning men trixigt. Vill lära mig mera!

Ojdå ett ljushuvud in tha house 

Talk till träning - känns lite tufft bara att ens sett en :-)

Åh titta ballslamsmöjligheter... 

Jungle gym - ungefär som TRX men i två uppdelade rep 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass