När man undrar vem som dött...

Obs! Detta inlägget kommer gå in på lite kroppsliga detaljer och känsliga läsare varnas! Du läser vidare på egen risk!

Under semestern så har både det ena och det andra slunkit in i den där munnen. Närmare bestämt en massa kolisar och socker i form utav pommes, bröd, pizza, kakor, godis, choklad och läsk. Och resultatet utav allt det där kalasandet är att jag mår skitdåligt. BOKSTAVLIGEN!!! Känns som inga kläder passar och jeans kan jag glömma. Dags att åter gå till mjuka leggings...

Men framför allt magen är helt uppsvälld, öm, orolig, bubblig och krampig. Och vi ska inte prata om the output dvs det du trycker in i ena hålet kommer ut i ett annat... Eller varför inte låt oss diskutera det! Så gasig och fisig som jag har varit de senaste två veckorna är helt otroligt. Och it stinks!!!! Jag menar det är verkligen så man undrar om det inte ligger en död mus i väggarna och gonar sig... Och de är många, ljudliga och utdragna (I know too much info men jag varnade innan). Och jag måste springa på toaletten hela tiden för nummer 2 pushar på så att säga. Och den outkommen är inte nådig i heller. Knappt man kan sitta kvar på tronen utan att tuppa av. Jag menar it is verkligen BAD!

Helt otroligt att innan var detta ens vardag. Jag menar inte att med LCHF så magiskt försvinner ens gasbildning eller behov att gå på toaletten. Hallå LCHF må lova mycket ute i media men tom där dras gränsen :-) Men när jag äter bra lågkolhydratskost så är magen lugn och fin. Inte uppsvälld, öm och orolig. Ja jag fiser men det är inte denna mängden och stanken. Och ja number 2 is performed men på regelbunden basis (kan typ nästan ställa klockan...) och det är inte i de senaste dagarnas form, färg och framför allt stank.

Kanske ett lite tips om du lider utav samma "åkomma" som drabbat the Jenska hushållet de senaste veckorna. Det vill säga dra ner på sockret och det vita mjölet och se vad som händer med magregionen... Men nog pratat om mitt stinkarsle och imorgon är jag tillbaka till bra matrutiner och som jag längtar! Och jag måste verkligen se till att äta bra kost den kommande veckan annars kommer jag inte ta mig runt på Tjejmilen och that´s a fact!

PS! Ber om ursäkt om detta inlägg inte vart så passande men det är 100% sant :-)

Kommentarer

 1. haha, du beskrev precis min semestermage ;-)
  men nu får det vara slut på det här, i morgon är det dags att återgå till min normala kost så det blir lugnt i magen igen :-)

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja usch ja! Tillbaka på banan och redan 100 ggr bättre! So just do it! Kram!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass