Senaste Amelia

När jag kom hem från Grekland i veckan så låg denna tidningen och väntade på mig. Och vad är det jag ser på framsidan - LCHF? Jisses Amelia :-) Som vanligt inriktas allt på viktminskning men det finns en väldigt bra guide från Anna Hallén i tidningen som jag kan rekommendera.

Dock blir jag trött, ledsen och faktiskt arg när jag ser att Magdalena Graaf rekommenderar att starta med Nutrilett. Va fasiken!!! Det är ju precis det du inte ska göra! Jomen börja med att paja din kropp och sen förvänta dig dunderresultat medan kroppen ska ställa om till en ny kost. Kommer ju aldrig att funka och det enda som händer är att kroppen blir ännu mer förvirrad och vägrar samarbeta. Suck!


Kommentarer

  1. Tråkigt att läsa sånt "trams". Du behövs ute "på fältet" för att berätta om hur, och vad folk skall göra. Jag väntar med spänning på dig. Kommer att sitta på första bänken./Kram M.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaja jag ska ta itu med det hela :-) Kram på dig!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass