Och nu ännu gladare!

Om det undgått någon här på bloggen så ska ju jag springa (obs springa) Tjejmilen som en del utav mitt Running Sweden pris. By the way sa jag springa? Resan och hotell bokades för en tid sedan och maken och jag planerade en myshelg i storstan. Åka upp torsdagkväll, sightseeing/shopping på fredag, Tjejmilen på lördag dvs jag springa och maken hejandes, söndagen mys och hem på måndag morgon. Perfect!

Tills i förra veckan då det bestäms att makens jobb ska på kick-off. När då? Jo just det fredagen den 31 aug och lördagen 1 sep. Skit också och faktiskt lite depp. Okej kan ju åka själv men inte lika kul plus att vi får inte tillbaka pengarna. Ska jag skita i det helt? Nä det kan jag ju för fasiken inte göra. Jaha vem vill följa med och heja på mig?

Och vet ni vad det har löst sig! Min bästa Lotta följer med mig!!! Är så himmelens glad att hon kunde. För då vet jag att det kommer bli kuligt, mysigt, lagom ösigt (kan ju inte nattsudda för mycket), ypperligt hejande och ja bara himla bra helt enkelt. Lotta och jag lärde känna varandra på Studio S dvs hemmagymmet och idag anser jag hon vara en av mina bästisar. Som så många andra jag lärt känna där tex Malin som följde med mig till SuperSaturday ifjol plus hejar på löpar-Tina ute i Hjärup, Sarah som jag åkte på träningsresa med till Turkiet i våras eller Rebeca som jag lunchade med igår. Träning is the shit även för ens sociala liv :-)

Lotta är också en av mina bästa peppare som ni säkert märkt på fb-sidan om ni hänger där. Och även om hon funderar på att hyra en segway för att köra efter mig med megafon hela loppet så känns det så skönt att ha en kompis med sig som jag vet kommer stötta mig till 100%. För jag kommer vara nervös som fanken och nojig innan loppet. Sedan säkert odrägligt skrytig när jag kommer i mål. Inte alla som kan hantera en sådan bloggerska men finaste och roligaste L8 kan! TACK LOTTA!

Kommentarer

 1. YESSSSS! Underbart att det löste sig! SÅÅÅÅ avis, men ska allt spana efter något annat kuligt ;)
  KRAM Rebeca

  SvaraRadera
 2. Skönt att det löste sig, lycka till! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen! Tackar så mycket - det kan behövas :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass