Grekisk geting...

...satte stopp för bloggerskans eftermiddagslöpning. Jag hatar framför allt myggor och getingar för dels så älskar de tyvärr mig och dels så är jag så jäkla allergisk. Precis uppkommen på rummet för jag la mig på en geting och den gillade inte den behandlingen :-(

Så nu har jag en röd bula precis vid höger skulderblad. Men maken fick ut gadden och har pysslat om mig. Fast jag känner mig fortfarande lite ynklig och hoppas att det inte svullnar upp mer. Sist jag fick ett getingstick fick jag nämligen en extra tennisboll på kroppen för att uttrycka det milt...

Nu tänker jag kurerar mig med lite jordnötter och bokläsning på balkong. Hoppas ni har det bra där hemma!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass