Härliga träningsbilder från Motala

Medans jag drillas i gymmet utav PT-Malou så kan du ju roa dig med träningsbilder från Spartan-helgen i Motala... Förresten det är löpintervaller som gäller idag och TRX så fun fun fun eller snarare den där Tjejmilen närmar sig med stormsteg :-)

Goodie bag - spännande!


Som innehöll bl.a. finaste tröjan och svettband

Plus att jag får 50% på en utbildning plus att du som läsare får 15% rabatt i shoppen - återkommer till det!

Titta så glad man kan bli...

Jomen det tillhör väl vanligheterna att promenerar runt med sin kettlebell eller? 

Kettlebellskonglering i parken nere vid vattnet i strålande sol. Man kan ha det sämre! 
Man måste alltid matcha...

Ljushuvudet

Härliga Pernille som har varit chaufför och roomie under helgen - tack för det Pernille! 

Gummiband är tufft 

Lördagsmiddag med nyfunna vänner and as usual uppdateras något :-)


Presentation utav Olof och Magdalena om deras kommande entreprenörsutbildning. Lät intressant och säkert nyttigt för den målgruppen de riktar sig mot. 

Chris och Elna pratar lite kettlebells. En stor beundran för unga Elna (19 år) som bara är så grym samtidigt otroligt ödmjuk. Tjejen har pannben som är avundsvärt och jag önskar henne all lycka till på Kettlebell-VM och i allt!!! Likaså hennes syster Elise som också kommer att dyka upp i olika sammanhang känns det som.


Ett trött gäng på sen söndageftermiddag :-)

Lite utvärdering utav helgen. Om jag får ha något önskemål så skulle det vara lite mindre prat och faktiskt mera träning. Och framför allt om prat så mer teori dvs hur och varför ska man använda alla redskap och hur kompletterar de varandra. Men är så tacksam för att jag fick vara med om denna upplevelsen!!!

Sista passet med stretch i jungle gymmet

Jag har ju inte hunnit ta så många bilder under själva träningen för jag har ju liksom varit lite busy. Så här kommer också lite bilder jag har lånat utav Magdalena och Anthony på Spartan.

Hela gänget!

Glädje efter ett underbart zumba-pass med sprudlande Magdalena 

Käglor med Olof - lite trixigt men oerhört skönt för kroppen 

Gummibandspass med Magdalena som snart ska lanseras. Shit detta vart tufft och jag anser det är för the Spartan housewife som vill träna hemma.

Bulgarian bags - en ny favorit men shot vad det känns i händerna för att man ska kunna greppa om den. Men jag vill ha mera och önskar mig en sådan här, ett traktordäck och slägga, en TRX, en hel kettlebelluppsättning, aquabags, equalizer och... i julklapp!!!

En sliten Jensen som skulle presentera sig själv. Usch så trött för jag inte kunde sova. Förresten blev det ju mycket stående för mig för det där gymgolvet gillades inte utav svanskotan. 

Dags för animal moves. Hade ju övat med PT-Malou så kändes okej men lite tröstlöst. Återkommer till detta i ett annat inlägg. 

Det absolut roligaste passet dvs Spartan circuit med Jenny (i grön tröja bakom mig). Ni ser mig i svart (obs utan hoodie) och lila pannband. Här var det björngång med gummiband dvs man ska ha lite dragkamp och komma så långt man kan åt sitt håll. Skitkul! Kan faktiskt tycka att min rygg och axlar är snygga men rumpan, låren och armarna...

Mera zumba 

Kommentarer

 1. Duktiga du!!!/Kram M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var så himla kul Margaretha!!! Kram

   Radera
 2. Hej Tina! Vad roligt det var med helgen, ska sätta mig idag och fundera över mitt sätt att presentera helgen!

  Jag tycker du var grym, liksom de andra, att du/ni, orkade med alla pass - verkligen eloge till er & det peppar mig till att bli starkare!!!

  Kram tjejen

  Emilia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan du! Ditt sätt vart ju helt underbart bra! Tack så mycket - jag är själv väldigt stolt över min insats! Så kul att träffa dig och Kristofer! Ha det så gott! Kram!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass