Bättre än julafton!!!

Vet ni vad??? Jag har precis bokat 3 Spartan-utbildningar och beställt kettlebells plus TRX. Så nu ska jag gå Kettlebell Grund i oktober i Stockholm och certifieras som instruktör i slutet på maj nästa år. Plus att i mars är det Bulgarian Bag som gäller och i april Mixed nästa år.

JAG ÄR I HIMMELRIKET!!!!! Helt klart bättre än julafton och maken sitter bara och skaka på huvudet åt frugan... Men va fasiken jag är ju GLAD! Fast shit nu blev jag nervös också. JÄTTENERVÖS :-( Jaja på något sätt löser det väl sig och ni måste heja på mig för bloggen följer ju med som vanligt.

Fniss tror aldrig jag har använt så många stora bokstäver i bloggen innan :-)

Kommentarer

 1. Alltså nu var jag ju tvungen att kolla på allt du länkat till ;) man vill ju göra allt!!!
  Fast jag får ta och lugna ner mej och inrikta mej på Pink Goves Boxing denna terminen, man får ju dela upp sina utgifter och kraft!
  Good luck!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst vill man :-) Ja men Pink Gloves är ju jag avis på så då får vi ju vars en grek liksom :-) Lycka till du med!

   Radera
 2. Vad KUL! GRATTIS till så bra beslut!!! Förstår att du är både lycklig och nervös på samma gång. Men det kommer gå galant, det är jag helt övertygad om.

  Jag ska också utbilda mig till (bl.a.) träningsinstruktör hos The Academy i höst. I Malmö. Då kanske vi ses? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Alexia! Ja det är ett stort steg utanför bekvämlighetszonen men jag vill det så gärna! Tack för ditt pepp! Jamen men va kul att du också ska gå Academy i Malmö - ja det gör vi!!!

   Radera
 3. Svar
  1. Tackar Suzan!!! Behöver alla tips jag kan få så fram med dem :-)

   Radera
 4. Du är OTROLIG Tina. Vilken driv, ork och go du har.
  Inser du nu, att du kan komma HUR LÅNGT SOM HELST.
  Jag bara gratulerar och beundrar dig / Kram M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men jag blev lite nervös imorse när jag körde kettlebells med PT. Fast en sak är säker - ja jag kanske inte är rörligast men jag är stark :-) Tack Margaretha för att du alltid peppar mig! Jag hoppas jag kan ens ge hälften tillbaka! Kram

   Radera
 5. Fantastiskt vad roligt!!! Jag följer dig Tina, och blir sugen på ett reportaget med dig :) Ställer du upp om jag får napp?

  Kram
  Emilia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jättenervös men kul!!! Tack för att du följer mig och jag följer ju dig :-) Javisst gör jag det - bara kul! Ta hand om dig! Kram

   Radera
 6. Nice! Då får vi sällskap på Bulgarian Bag i vår tror jag :-)

  SvaraRadera
 7. Får jag sällis på cert i maj??;)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass