Första träningen avklarad!

Idag fick jag ju ta mig i kragen och röra på mig lite. Älskar att simma i pool ute i solen så det passade jag på att göra idag. 1000 meter klarades av och det vart skönt för ryggen. Men de där löparskorna hånar ju mig och jag har insett att utomhuslöpning blir lite svårt att få till. Anledningen är att det hade då blivit terräng- och typ storstadsvägslöpning. Känns inte så lockande...

Men vet ni vad? Det finns ju ett litet gym i hotellets källare och där står 4 löpband uppradade. Så ursäkterna tog slut och det var bara att snöra på de där lila dojorna från Adidas. Fick dock bara ihop en halvtimme innan allt syre vart slut i gymmet och svetten sprutade. Så där satte jag stopp och fortsatte med lite rehab för svanskotan. Tanke var att springa i 40 minuter men jag är ändå nöjd med dagens träningsinsats.

Tränar du på semestern?

Kommentarer

 1. Jajjemen, numera gör jag det! Vandra i berg är nya motionen, men om inte det är ett sådant mål så får hotellgymmet duga. Gymmet är också en av detaljerna vi tittar på innan vi bokar vårt hotell. Tidigare var det nog mer baren som lockade. Ha en riktigt skön semester!!

  Hälsningar,

  Tina i Stockholm

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis ens prioriteringar ändras :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass