Okej hösten come on!

Jaha det räknas väl snart som höst och idag är första jobbdagen efter semestern. Puh! Men nya huvudregeln för bloggerskan är - man tänker på jobb på arbetstid sedan så tänker man på annat som är kuligare. Ska bli intressant och se hur den regeln kommer att fungera men väl värd min fokus och att jag gör mitt yttersta för att hålla den. För om jag inte gör det så är det bara jag själv som blir drabbad och mår dåligt.

Men nog om det för jag har ju så mycket spännande på gång och jag känner att denna hösten kommer bli helt fantastisk och underbar. Utmanande och slitigt men awesome!!! Denna veckan ligger all fokus på Tjejmilen och återkomma till rutiner. Både vad det gäller träning och kost. I ärlighetens namn så längtar jag och min kropp så mycket efter detta att det inte kommer bli några bekymmer. Fråga mig igen om 2 månader :-)

Sedan nästa vecka så börjar mitt Spartan-äventyr dvs det kommer bli vecka 1 i mitt stora dröm-äventyr. Pirrigt och nervöst men jag är också så laddad! Behöver all support och tips jag kan få på vägen och jag hoppas du vill följa mitt äventyr! Har du förresten några tips så bara kom med dem! Högt och lågt i alla format är välkommet!

Men det är mycket mer som händer den närmaste framtiden. Förhoppningsvis ska Lotta och jag på NTC-kvällen på fredag. För visst är det lite sådana events i Malmö-området. Så tråkigt tycker jag när man läser om allt kul som händer i storstan i träningsform men inte själv kan vara med. Men å andra sidan det händer kanske mycket man jag är inte bjuden... Hallå bjud in mig då säger jag :-)

Sen har vi ju 4Good-eventet den 12 september och invigningen utav nya SATS-anläggningen i Malmö den 15 september med Bloggar om träning. Sen ska jag på konsert i Malmö arenan den 29 september och första helgen i oktober så står det mellan Bollnäsess och kettlebellsutbildning. Efter det så är ju de två sista helgerna i oktober bokade för min träningsinstruktörsutbildning på the Academy plus en hel vecka i början på november.

När man gjort allt det kan det vara skönt med en spa-helg här och sen har vi ju det traditionella julminglet. Faktiskt det första jag tänkte go all in a la LCHF... Sen vill jag ju göra gå på Fitnessfestivalen i Göteborg och därpå kommer julafton. Och javisst ja jag ska ju fylla the big 40!!! Tror det kommer hända en del i höst så håll i hatten så kör vi!!!

Har du något tips om vad jag inte får missa i höst så snälla säg till! Kanske någon kul och spännande föreläsning eller eventet eller något annat? Eller kanske du vill följa med mig på något utav mina äventyr? I verkliga livet menar jag och inte bara på bloggen :-) Har du också en kulig höst att se fram emot? Jag hoppas det och låt oss göra det till den bästa hösten någonsin!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass