I am back!

Vi kom hem igår kväll och efter en mysmorgon så är det dags att ta itu med verkligheten :-) Att ställa mig på vägen tänker jag inte göra för jag vet att det är lite extra lull runt magen och höfterna ändå... Kan inte bli något annat med typ dubbla mängden mat. Maken och jag skrattade att nu blir det tuffa tag att krympa magsäcken igen för yikes vad vi har käkat.

Man kan väl säga att min uppladdning till Tjejmilen som är nästa lördag har bestått utav sol, bad, MAT, sötsaker, backgång, 1 löppass och lite simning. Optimalt skulle jag säga... NOT. Men it is what it is så det är bara att köra på. Så därför är det dags för Studio S och ett gympass följt utav en timmes massage.

Ikväll blir det mys i soffan med maken. Hey det är ju semester hela helgen sen blir det extra tuffa tag! Men jisses vad skönt det är att vara hemma och just nu längtar jag efter att träna. Så ni får klara er själv  en stund så ska jag iväg och svettas av lite vitlöksbröd och sockerkaka...

Kommentarer

 1. Välkommen hem igen. Då ses vi förhoppningsvis någon morgon på Studio S/Kram M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Margaretha! Absolut imorgon är det dags!!! Hoppas vi ses då! Kram

   Radera
 2. Tycker det låter som en bra uppladdning inför milen, du kommer fixa det med elegans så länge du har bestämt dig så fixar du det!!!
  Önskade jag kunde varit där och heja!
  KRAM
  Rebeca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch Rebeca jag är så ur form att det är sanslöst men runt ska jag. Kommer ha din kommentar i huvudet!!! Kram

   Radera
 3. Tror jag inte alls du är, en känsla som kommer vara bortblåst efter den första km. Du kommer ta dig runt med ett leende på läpparna och vara så nöjd att du är med i detta enorma startfält med tjejer som är i allt ifrån topp- till nadaform =) Det tåls och skriva det igen, du är GRYM!!!! Se till och håll dig ifrån den sidan vätskekontrollerna är så kommer du få ett bra flyt hela vägen!!!
  Kram Rebeca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja runt kommer jag och tiden skiter jag faktiskt i. Jag ska ju springa 1 mil för först gången någonsin!!! Åh tack fina du och detsamma!!! Tack för tipset! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass