Mer shopping

Man behöver ju alltid mera träningskläder eller? Så igår shoppade jag loss lite på Stadium. Blev 2 hoodisar, 2 par kortare byxor, 2 t-shirts och 3 långarmade löpartröjor. Löparjackor kan jag ju bara fet-glömma med betoning på fet dvs den största jag hittade igår var storlek 46 och den kunde jag inte knäppa. "Vanliga" träningskläder är inga problem och i Stadiums egna märke SOC finns det ju numera upp till storlek 52 - kanon! Men löparkläder finns inte för tjockisar...


Kommentarer

 1. DU ÄR INGEN TJOCKIS!!! Löparkläder finns visst till oss =)... Jag har köpt på stadium!! Du hade bara otur denna gång att d va slut sålt, hade varit tjockisar där innan dig :P

  Du är fin Tina!!! Kram och ha nu en super rolig helg och njuuuut på spat. är inte ett dugg avundsjuk ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo runt höfterna, rumpan och låren och det ställer till det lite. Ja jag ger inte upp men vill så gärna ha en så fin löparjacka men det får vänta. Köpte med långarm men de glider upp över rumpan dvs sitter inte kvar där de ska men bara att kämpa på så kanske de passar riktigt bra en dag :-) Tack Johanna och jag ska :-) Kram

   Radera
 2. Köpte SOC löpartights häromvecka i stl XXL.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fanns tyvärr inte på den Stadium jag var på plus att jag är så kort i rocken att löpartightsen inte riktigt stämmer i formatet dvs detaljer hamnar fel etc. Men jag ger inte upp!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass