Back- och trappintervaller på en ö

By the way även om det där sticket faktiskt begränsar mig lite (även om det tar emot att erkänna sig besegrade utav en jäkla geting för jag vill ju vara en tuffing...) så var ju maken och jag på utflykt igår runt ön. Och det stora samtalsämnet oss emellan var hur jäklar fit jag är :-) Det var nämligen rena back- och trappintervallspasset (i ren tid ca 90 minuter under en 4 timmars runda) och PT-Malou hade varit stolt!

I värsta värmen så var det uppför backar och nedför backar, det var uppför trappor och nerför trappor och upp för dem igen. Kändes gott i rumpan och baksidan utav låren. Visst svetten lackade men jag blev knappt andfådd medans maken och de andra flämtade som tusan. Men då tog jag bara några trappsteg till i ren förtjusning att jag kunde... Och tänkte att det måste ju också räknas i förberedelserna inför Tjejmilen...

Förresten var det någon som kollade Nyhetsmorgon imorse på TV4 och såg Olgas TRX-tips? Hoppas att kunna hitta det på Playen sen när jag kommer hem för här är det så segt med uppkopplingen.


Kommentarer

  1. Trx band är verkligen en effektiv träningsform, tuff träning för hela kroppen :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja verkligen! Det är en av mina favvisar!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass