11,5 baby 11,5...

...det är det enda jag säger :-) Eller förresten jag måste ju skryta mer :-) Gårdagens PT-pass bjöd ju på intervaller på löpbandet. Efter ca 5 min snabb gång så blev det ett par minuters jogg. Efter det satte det igång! 9 st 1 minuters intervaller med 30 sekunders vila emellan dvs 2 fler än förra gången. Den första gjordes på 10:an och den sista på 11,5. Så stolt!!!

Tyckte det funkade bättre med andningen men måste lita på att jag kan och inte få panik. Det vill säga att jag inte hetsar upp mig för att jag tycker det går fort och tvivlar på om jag kan eller inte för då börjar jag andas så ytligt. Jag kan och ska bara hålla andningen under kontroll och ta djupa andetag så går allt hur bra som helst. Som PT-Malou sa efteråt - du kan mer. Och ja det kan jag men ska bara vänja mig vid att jag kan känns det som.

Fick tom kommentarer från två andra tjejer som var på väg ut (man passerar nämligen löpbanden då) att "wow så fort - det var imponerande". De hade tydligen tränat med PT-Malou innan i sk "PT Duo" som är ett av alternativen som Träningsbolaget har. Trodde först inte de menade mig för jag var så fokuserad. Och om jag ska vara ärlig är det svårt att ta in att det jag gör skulle kunna vara imponerande - framför allt när det gäller löpning. Fast coolt och något jag är stolt över när jag väl smält det :-)

Efter det blev det lite styrka för överkroppen. Som grand final ryggresningar på pilatesbollen plus plankan i ny version. Skulle upp i plank-position på tå och hålla där, Sen när PT-Malou sa lyft tex höger arm så skulle höger arm upp i luften men jag skulle hålla plankan. Eller vänster ben, eller höger ben eller vänster arm. Trixigt och jobbigt men lite kul för jag kan ju faktiskt. Som belöning fick jag 15*2 ballslams med 5 kilos bollen. Ja ni läste rätt belöning because I love ballslams!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass