Dag 47 - Maken älskar Olga!

Eftersom jag varit lite under the weather de två senaste dagarna så var det dags för gymmet idag. Hade ju veckans sista pass att köra. Laddade med hallonpannkakor och hängde typ på låset 10.30. Lite knöligare med dessa nya passen för ibland är det 4 olika övningar som ska kombineras efter varandra och tex leg curl maskinen är på ett håll och latsdragen på ett annat. Men det gick. Fast de ny passen är brutala. Har visserligen två kvar att köra igenom innan jag kan uttala mig fullt ut men redan nu så förstår jag varför det nya upplägget innehåller två vilodagar. De behövs!

Fokus på hela kroppen med extra kärlek till rumpan och lår i varje pass. I varje pass ligger det 4 tunga ben/rumpövningar och tro mig de känns. Lägg till massa rygg, bröst, armar och sidoplankan i denna rundan. Jag beklagade mig över 3 min planka under en vecka nu har jag ju 6 för att varje sida ska få 3... Passen är också bra mycket flåsigare och pulsen går upp. Just hur de är kombinerade, antalet reps och att vilan blir minimal. Trots det har varje gympass tagit 70 minuter från uppvärmning till stretch så det är intensivt.

Men maken sa i eftermiddags att han älskar Olga. Say what? Jo för frugan kommer hem lugn och fin. All extra energi är förbrukad och frugan vill bara slappa. Inte sätta honom i arbete :-) Plus att när frugan äter enligt Olgas kostschema så mår hon bra och det märks. Åh gullemaken då! Nu har jag kommit i princip halvvägs i projektet dvs hälften av 95 blir ju 47,5. Dock jag har ju redan bestämt mig för att signa upp för ytterligare 6 månader. Men tänkte blogga enligt detta upplägget nu de första 3 månader dvs per dag. Fast resan fortsätter ju även här i bloggen...

Kost: Grön dag i kostdagboken - hallonpannkakor, räkor med pasta, tortillawrap, lax och havremuffins - är planen och den har följts!
Träning: Kan sammanfattas som flåsigt, tungt och svettigt!
Mentalt: Övertygad och bestämd - I got this!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass