Dag 71 - Nipprig?

Jag vet inte om det är kosttillskotten som börjat verkar efter en veckas intag, placeboeffekten, att jag är mindre stressad eller en kombination av dem men jag känner mig mindre nipprig i kroppen. Svårt att förklara. Men innan hade jag liksom kryp och oro som alltid fanns i kroppen - ungefär som en gasolbrännare som står på eller som en treo som brusar i ett glas med vatten. Konstant. Som sagt svårt att beskriva men dag för dag nu den senaste veckan så är det ett annat lugn i kroppen. Inte att jag fortfarande inte är stressad eller snarare fortfarande håller på att tagga ner men bara utan inre brus i ådrorna. Oavsett vad som gör denna gladare kropp - I will keep doing it :-)

Kost: Grönt är skönt!
Träning: Tisdagspasset i gymmet - det tyngsta med rodd och marklyft i superset med tunga vikter... Nya ställningar för stängerna men jag fick hjälp av pågarna. Tror de tycker det är lite kul att en tjej tränar som dem och att de kan hjälpa till.
Mentalt: Mindre nipprig och det är en skön känsla :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass