Dag 62 - Två tredjedelar

Slut i rutan efter en hektisk dag med många intryck - fast på ett bra sätt :-) Idag är också två tredjedelar av min första Olga-period avklarade (kommer ju fortsätta efteråt). Jag kan ju lugnt erkänna att jag hade hoppats att vågen skulle visa på en helt annan siffra. Men livet har kommit emellan och kroppen är lite svajig hormonellt. Fast jag har ju lyckats ro hem en stor pusselbit i mitt liv genom nytt jobb!!! Plus att jag är väldigt nöjd med mina träningspass och har levererat till 100% - varenda planerat pass har blivit av! Och jag ser framstegen. Peppade mig själv imorse att "mitt lopp" är att bygga en stark och glad kropp. Kosten eller snarare sockret är fortfarande det som jag måste jobba med men hade jag inte haft detta "programmet" att följa hade det sett hundra resor värre ut...

Kost: Vi kan väl säga orange :-)
Träning: Japp måndagspasset revs av imorse på gymmet.
Mentalt: GLAD!

Kommentarer

  1. Jag är så imponerad av din resa, både ups and downs, "kul" att du delar med dig. Känns som många bloggare bara skriver om det positiva, men så är ju inte livet. Är det mycket fokus på vikten och vågen med PT Online? Hur ofta väger man sig? /Ulrika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket Ulrika för din kommentar! Nej egentligen inte - varje fredag ska man väga sig och mäta vissa kroppsdelar. Men jag tror också att det beror på vad man fokuserar på./Tina

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass