Dag 58 - Hur firar man...

Första tanken igår efter signatur och pirrigt samtal med nuvarande chef - vad ska jag nu äta för att fira detta? Hallå hur är min (våra) hjärnor programmerade? Att allt ska firas med gotter :-) Jo visserligen maken och jag skålade i vars ett glas champagne igår kväll. Men jag tänkte mer i form utav socker eller en pizza i mina tankar.

Och dess tankarna återkom under hela dagen och kvällen. Fast det konstiga vad att jag inte kunde komma på vad jag skulle äta? Plus att jag hela tiden återkom till varför vill jag fira så? Måste jag det? Eller finns det andra sätt att fira på? Intressanta reflektioner och just nu känner jag ett lugn att jag inte behöver döva eller fira på det sättet. Håll tummarna att det håller i sig!

Kost: Grönt, grönt och åter igen grönt!
Träning: Cykling och nu ska jag iväg för att hjälpa bästa Lotta med hennes sons studentfest så lite spring blir det väl...
Mentalt: Leende på läpparna som inte går bort :-)

Kommentarer

  1. Först ett stort grattis till den nya tjänsten och ett ännu större grattis till att du har tagit ett stort steg till nya insikter. Helt underbart!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass