Dag 66 - Glad midsommar!


Yes she is alive bara har varit himla trött. Sitter fortfarande i morgonrocken med håret på svaj och skriver detta. Som jag skrivit tidigare tror allt börjar komma i kapp och tar ut sin rätt. I tisdagskväll däckade jag i sängen och tog sovmorgon på onsdagen. Som en zoombie hela onsdagen och hade planer för gymmet men de skippades till förmånen för mer vila. Igår lite piggare och tog mig till gymmet annars har jag mest ägnat mig åt att äta...

*paus för en promenad dock med kläder på*

Men jag har gjort några braiga saker förutom att lyssna på kroppens behov utav vila (kunde ju struntat i att lyssna på sockerdjävulen dock). Handlat en lång lista kosttillskott utifrån Mia Lundins kunskap bl.a. probiotika som jag hoppas att kroppen ska gilla. Jag har bokat tid för undersökning på Sophiakliniken men första tiden i slutet på augusti - bättre än inget och jag hoppas fortfarande att hormonerna är svajiga pga stress. By the way frågade mor (tydligen "härmar" man sin mamma i denna fråga) och hon var 42 år när hormonerna i kroppen började svaja. Inte riktigt det svaret jag önskade men det är väl bara att bita ihop :-)

Kost: De senaste två dagarna rött och idag troligtvis detsamma...
Träning: I onsdags blev det vilodag från gymmet men cykling till jobb, igår gympass och idag intervaller.
Mentalt: Tröttmössa

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass