Dag 48 - Mitt arsle!

Alltså alla dessa utfall och knäböj is killing my rumpa. Imorse på gymmet så krampade vänsterskinka så mycket att jag nog bjöd på vacker underhållning i gymmet - not! Haha jisses säger jag bara vilken träningsvärk. Så ikväll fanns det bara ett val... Fram med det tunga artilleriet dvs allmänt kallad Svarte Satan i detta hushållet plus en av de lilla Triggerpoint-bollarna. Legat och kvidit framför TV:n medans maken skrockat i soffan.

Gör ont som tusan och ibland får man pausa en stund men ack så effektivt. Känner redan skillnad så det får nog bli lite utav denna varan nu under denna träningsfasen. Annars har det varit en alldeles strålande dag. Cykeltränat inför France, gymmat som jag ska, bra dag på jobb där hjärnan fått jobba, ätit enligt plan och förberett de alla lunchmatlådor för resten av veckan. Bra start på veckan helt enkelt!

Säg hej till Svarte Satan och the boll!

Kost: Grönt är skönt
Träning: Cyklat till gymmet, till jobb, lite runt i stan och sedan hem - totalt 75 min. Plus måndagspasset i gymmet - jisses säger jag bara :-)
Mentalt: Jag är grym typ!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass