Dag 53 - Röd baksida

Hängde på låset imorse till gymmet klockan 8.30 för att hinna köra fredagspasset innan en timmes massage väntade. Gött och en bra start på dagen. Hem hungrig som tusan men tur det bara var att mikra maten. Efter det blev det solstolen men råkade somna... Jomenvisst rumpan och och baksida lår ner över knäveck har jag lyckats bränna. Blir så jäkla trött på mig själv. Tanken vara att maken och jag skulle testa cykelbyxorna imorgon. Hmm undrar om det går...

Kost: Grön dag men jisses vad jag var hungrig innan lunch och efter räknade jag timmarna till mellis :-) Sugen mest på socker så det gäller att sysselsätta sig och dricka mycket vatten/te.
Träning: Japp veckans sista gympass avklarat
Mentalt: Trött och sugen men jag klarade det!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass