Dag 68 - Inte själv!

Veckans sista gympasset stod på dagens schema. Tog emot lite men jag kom iväg. Och jag var inte direkt ensam. Dels så har Friskis haft stängt i två dagar och dels så kanske det är nystart för fler än mig :-) Men det gick bra ändå och jag är väldigt nöjd att jag de 9 senaste veckorna utfört varenda träningspass. Och inte bara genomfört men också utmanat mig själv. Idag har även kosten fått sig en guldstjärna. Plus rågbrödet är åter igen påfyllt i frysen, äggen är kokade, mellisar förberedda och 2 jobbluncher.

By the way kan ni förklara detta scenariot för mig. Tog dessa bilder i torsdags. Varför när det bara är två människor som använder omklädningsrummet hamnar man alltid precis bredvid varandra? Jag var faktiskt först på plats och hängde min jacka för att poängtera men funkar det... Kvittar vilket skåp man väljer nog fasiken har man en granne. Jag försöker alltid välja ett skåp så långt bort från alla så att man kan få space. Men det funkar ju inte när någon så gärna vill vara skåpkompis :-)

Hallå varför välja just detta när det finns hela raden plus en hel annan rad bakom?

Jag vill ha ett eget hörn ju... 

Kost: Rågbröd, kycklingsallad, melliswrap, räkor med ris och snart havremuffins = grönt
Träning: Japp veckans sista styrkepass och imorgon börjar jag om från början :-) Har även varit ute en lång runda i friska luften - skönt!
Mentalt: Lugn

Kommentarer

 1. Läste ditt förra inlägg och det är precis därför jag följer dig både här och på instagram. Livet är inte en dans på rosor jämt och det beskriver du. Mitt största problem är maten och då är det skönt att läsa din blogg och se att man inte är ensam. Samtidigt får man en puff till att inte ge upp utan istället ta nya tag!
  Just nu är vi på semester och det är i sig en utmaning. Träningskläderna är nedpackade och sonen har redan kollat in gymmet på stället. Imorgon är tanken att jag ska ta en joggingrunda medan de andra går till vattenlandet.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag håller med dig Grodmamman det är skönt att veta att man inte är själv. Hoppas det gick bra med träningen på semestern!!! Kram

   Radera
 2. Följer din kamp här och känner med dig. Har samma problem själv. Men jag ska nu prova med KBT viktminskningsterapi med Stahre metoden. Hoppas det ska kunna få mina tankar att sluta vara fixerade vid äta. För det är ju i huvudet det sitter.
  Lyckat till med din fortsatta resa.
  Kram
  cillaback

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Cilla för att du följer mig! Ja det där huvudet :-) Lycka till och ge inte upp!!! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass