Dag 50 - Tuggig!

Suck alltså kan man fixa huvudet så det ALDRIG mer blir sugen på skit? Så fort känslorna svallar lite så blir jag tuggig. Det vill säga sugen på allt och vill bara tugga, tugga, tugga :-( Varje sekund är en kamp. Så tröttsamt för jag vet ju att efteråt mår jag skit men ändå en timme senare eller nästa dag så lockar sockret igen. Just nu har jag motivation till träningen (precis) men tuffare med kosten (as always) för det är så mycket som snurrar i huvudet. Ja en ursäkt men även en förklaring. Fortsättning följer.

Kost: 95% bra, 5% mindre bra
Träning: Jajamensan och baksida lår samt rumpan säger jisses vad hände där...
Mentalt: Stark men ändå inte :-(

Kommentarer

  1. Har inte kommenterat förut men läser din blogg ofta för inspiration. Måste hålla med om dett med att vara "tuggig" ibland är det det enda jag tänker på, vad jag ska äta och då är det inte nyttig mat som tankarna kretsar kring. Utan det är godis, bullar mm. Fy vad det ska vara en kamp jämnt.
    Kram rån Clara

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass