Dag 72 - Den där cykelpendlingen

Med 16 dagar kvar till cykelsemestern så gäller det att ta tillfällena i akt att öva :-) Tänkte också på det imorse på cykeln att nu är det snart slut på cykelpendlingen. På nya jobbet så kommer inte det funka då det är mer än 3 mil till jobb och motorväg... Trist men jag får ju se till att cykla till det jag kan på min fritid helt enkelt.

Och förvåning är fortfarande stor i det Jenskas hushållet att frugan cykelpendlar - både hos det kvinnliga som manliga representationen... Haha som vem vet vad som kommer bli nästa grej? Alltid en surprise och som maken säger med frugan har man i alla fall inte tråkigt :-)

Kost: Grönt satsar jag på och matlådan är packad till Bokklubben ikväll.
Träning: Cyklat och ska köra torsdagspasset efter jobb på Friskis. Typ tusen utfallspasset kan det också kallas :-)
Mentalt: Lycklig!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass