Dag 60 och 61 - Helglugn

Mycket eftertanke hos bloggerskan just nu och många beslut som landar. Känner att knuten i magen släpper mer och mer. Att axlarna sjunker ner och tankarna i huvudet snurrar mindre och mindre. Blir gladare och gladare. Har sovit ut på morgnarna då jag inte har behövt ställa klockan. Jag har tränat på gymmet i lördags och idag hemma. Firat mamsen igår med trevligt sällskap. Cyklat till Lomma idag för att mysa med bästa Eva och Charlie idag. Fixat lite här hemma och bara tagit det lugnt. Skön helg helt enkelt!

Kost: Grönt bl.a. har jag testat kalkonfile som blev mumsig.
Träning: Igår så tränade jag på gymmet och idag blev det intervaller på crossen hemma plus cykeltur.
Mentalt: Lugnare och lugnare.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass