Fortsätt till huvudinnehåll

Bottenrekord...

Imorse vägde jag in mig för då är det prick 9 veckor på Itrim dvs torsdagar är startdag på en ny vecka i min värld just nu. Och vågen visade på nytt rekord! Numera väger bloggerskan 83,0 kilo prick och har satt nytt rekord under hälsoresan. Tror inte jag har vägt detta sedan typ sena 20-års åldern... Och ännu en sten fick tas bort ur asken. 14,1 kilo borta och 13,0 kilo kvar till min balansvikt. Tjoho!

Bye bye stenen!

Kommentarer

 1. Grattis! Så duktig du är och så roligt för dig!

  Kram <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket Liselotte!!! Kram

   Radera
 2. Härligt Tina... grattis till kanon resultat kram Cee

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar så mycket Cee och keep up the good work med träningen!!! Kram

   Radera
 3. Du är bara bäst och otroligt duktig, för att inte nämna hur stark du är!!! Kämparglöden är imponerande och sprider en kick till oss alla andra!!!
  KRAM
  Rebeca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detsamma Rebeca!!! Tack för din fina kommentar - jag blev glad!!! Kram

   Radera
 4. Grattis!! Jätte bra gjort /Kram Ewa

  SvaraRadera
 5. Grattis Tina va du är bäst!! :-)
  Sussie Meurk

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar Sussie och jag har inte glömt dig :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…