Går inget vidare...

Kommer ni ihåg detta inlägget: http://www.butterflytina.com/2013/02/inga-skygglappar-var-det.html ? Hur tror ni det har gått? Jo det kan jag berätta... Efter det passet så har jag inte gjort något alls. Inte ett enda eget TRX eller Kettlebellspass som planen var! Går bra det här Jensen :-(

Kommentarer

  1. Det är inte meningsfullt att vara arg eller ledsen på sig själv på det som har varit. Du kan inte förändra gårdagen, men du kan förändra framtiden. Börja i dag - även om det bara är en kvart! Och ett tips från mig: Schemalägg i kalendern, se till att du får påminnelser i mobilen etc. Annars blir det "jag gör det i morgon i stället". Så, nu kör vi - lycka till!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte arg eller ledsen bara att inse att man kan inte få till allt på en gång :-)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass