Mysig och aktiv helg

Det har gått i ett denna helgen med en salig blandning utav aktivitet och mys. Igår morse så körde jag ett pass hemma i form utav en timme på crossen. Lite surmulet för jag hade ju hellre varit i Stockholm på Blogger Boot Camp :-( Efter frukost och lite plocka undan kaos i huset så körde maken och jag för att handla. Han skulle ha över några kompisar på snacks och öl innan de skulle vidare plus att idag skulle vi ha fikagäster. Då gäller det att stock up :-)

Sedan blev det städning utav hus. Tur vi bjuder hem folk så det blir gjort... Men steg saknades på den där räknaren så det var bara att pälsa på sig och ut för att jaga. Eller vi kan kalla det ut och valla maken :-) Hem göra sig fin och sedan iväg på tjejkväll hos underbara Suzan. Även om denna fick titta på när de andra åt en god morotgryta så var det ändå väldigt mysigt. Massa prat om träning bidde det och jag kom att jag måste fixa mer sådant tjejmys!

Idag så är det ju kettlebells på schemat. Samlade steg innan på löpbandet och sedan körde jag hårt med deltagarna. De vart slut men lämnade salen med ett leende på läpparna och stolta ryggar. Fick mycket beröm och det är alltid kul att höra för en instruktörsrookie som mig. Känner mig stolt över hur långt jag har kommit! Tänk att jag tidigare inte ens hittade till gymmet och idag leder jag pass - helt otroligt när man tänker efter...

Snabb dusch och slida in på uppfarten precis innan gästerna. Maken hade plockat fram allt till fikan och jag hade dukat innan så vi vart redo :-) Nybakta surdegsbullar från lokala bageriet, pålägg, ägg, grönsaker, juice och kaffe stod på schemat. Efter det mys i soffan med kokosmuffins som jag bakat vid tidigare tillfälle. De utan socker och med färska hallon - sök i bloggen om du är nyfiken. De försvann tom ner i barnens magar i ett nafs och resterna skickades med hem så de inte frestar bloggerskan :-)

Nu soffmys där jag tittar på första avsnittet utav senaste säsongen Biggest Loser. Yes min favvis!!! Stegen är klara så jag kan bara jäsa och vila inför en ny vecka. Hur har din helg varit? Alldeles alldeles alldeles underbar hoppas jag!

Kommentarer

  1. Har haft en bra helg med besök av föräldrar som hjälpt mig med gardiner, hängde upp sista tavlorna och sen iväg och åkte häst i skogen i underbart väder! Idag blev det spinningpass på Gerdahallen med ca 90 andra deltagare, häftig känsla med så många som tränar samtidigt!
    Ses imorgon!
    Kram R

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass