Jeansen är på...

Sist jag kunde använda dessa jeansen var typ november 2011. Då satt de bra mycket tajtare än nu. Dels över låren men också runt midjan. Ni vet så tajta så man får "röda märken i midjan och man ska inte böja sig för djupt för då kan man höra ett oroväckande ljud" tajta.

Igår fick jag för mig att prova dem. De slidade ju på utan några problem. Är tom bekväma och lösa i midjan. Till det intressanta är att jag har två exakt likadana par (ganska så urtvättade) plus ett par helt nya som fortfarande ligger kvar i shoppingpåsen. Kanske dags att börja använda dem...

Ignorera min hand som håller upp tröjan för det var inte min mening att ge er ett fult tecken :-)

Kommentarer

 1. :) Super snyggt!
  Kram
  Rebeca

  SvaraRadera
 2. Vad fin du ser ut, och vad otroligt duktig du har varit och ÄR. Jag är mycket imponerad, och avundsjuk. / Kram M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack Margaretha!!! Hoppas ni hade det bra med skidorna! Kram

   Radera
 3. Jag läste "Jensen är på" och tänkte Jaha, vad ska hon nu göra för skojsigt :-D

  Det är en härlig och konstig känsla att med god marginal få på sig "gamla" kläder. Underbart :-)
  Hejja!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inget festligt men en vanlig vardagkväll här :-) Ja verkligen! Tack!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass