Jag är en sjua!

Har svårt att förstå att from nu på långfredag så är det dags att äta riktig och bra mat igen. Men denna gången i lagom portioner, inget socker och as good as it gets for you. Det vill säga de första 11½ veckor med Itrim är nu avklarade. Inga stora bekymmer egentligen men jag längtar efter riktigt tung styrketräning och att känna att man har den orken i kroppen.

Ikväll är det ju Itrim gruppträff som jag ser fram emot. Då sker också invägning så jag checkade hemma imorse. Brukar göra så för att ha koll att hemmavågen visar någorlunda samma som Itrim-vågen. Den visade på 79,5 kilo!!! Det betyder en viktminskning på 17,6 kilo och att jag är 1,5 kilo ifrån mitt första delmål på 78,0 kilo. Jag är en sjua och snart överviktig enligt BMI :-) Heja mig!!!

Kommentarer

 1. Heja dig super bra jobbat förstår att du måste längta till lite mat ;)
  Kram Cee

  SvaraRadera
 2. Hurra, hurra vad du är BRA!!!!/Kram M.

  SvaraRadera
 3. Underbar läsning! Bra jobbat SuperTina!
  Kram Rebec

  SvaraRadera
 4. Å vad bra jobbat! Härligt på alla sätt!

  SvaraRadera
 5. Hejar också på och önskar lycka till framöver!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass