Fuck sugar!

I förra veckan beställde jag ett pärlarmband från Anna-Maria på Ultimat.nu och nu har det landat i postlådan. Tack Anna-Maria för det fina armbandet! Men först fick jag hjärtsnörp. Kuvertet vart öppnat och inpackat i en plastpåse. Ånej hur har det gått med mitt fina armband? Trots att den fina guldpåsen det låg i var i sönder så vart armbandet helt!!!! Tjoho sa denna bloggerskan och satte på sig det genast. En kul variant på "Fuck cancer"-temat och jag kommer bära det med stolthet varje dag. Plus att jag får en påminnelse om suget skulle sätta in...

Tur för er Posten Göteborg att mitt armband vart helt!

Anna-Marias fina brev och armbandet 

Daglig påminnelse att "Fuck sugar" med svarta pärlor och 2 dödskallar - me love! 

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass