Föreläsning i Malmö

Köpte ju biljett till denna föreläsning typ i början på året och idag var det dags. Snälla maken följde med och jag är så glad för det. Likaså att vi tycker samma sak om detta ämne för annars kan det ju bli lite problematisk. Även om han gärna undanber sig konstiga pizzabottnar bara på ost och ägg men även där ser vi ju eye to eye :-)

Föreläsningen handlade om LCHF/Lågkolhydratskost med Andreas (Kostdoktorn) Eenfeldt och Jonas Bergqvist som talare. Är du nyfiken så kolla här på vilka orter föreläsningsturnen dyker upp. Efter min kostrådgivningutbildning via MF-gruppen förra året så var det ju inte så mycket nytt för mig. Fast det är alltid intressant att lyssna på en bra föreläsning och alltid snappar man upp något.

Dagens behållning var dock alla trevliga människor jag träffade på idag. Alltifrån andra deltagare från kostrådgivningskursen såsom Kerstin P, Maja och Jessica. Plus Henrik (Jessicas man), Britta (instruktörskollega från Studio S), Margaretha (bästa träningskompisen och peppare), Pernille, Paulina (PT-kollega till PT-Malou), Pia-Karin (mer om henne imorgon men världen är bra liten), kettlebellsdeltagarna Andreas och Helena. Slutligen Jenny som jag inte har träffat på typ 20 år (fast vi har ju inte blivit en dag äldre :-) ). Så kul!!!

Här kommer lite bilder från dagens föreläsning.
Alla underbara människor fastnade inte på bild men här kommer några. Först ut Pernille och jag!

Och underbara Margaretha som alltid peppar och hejar på mig. Äntligen får ni träffa henne för Margaretha har jag ju bloggat om tidigare plus att hon är flitig i kommentarsfältet. Tack finaste!!!


Och Jessica och jag som en gång i tiden jobbade ihop på resebyrå och sedan ett antal år senare hamnar på samma kostrådgivningskurs! 

Och Jenny!!! 

Fler bilder från föreläsningen.

Goodie bagen

Bäst i påse: den söta lilla burken med kokosolja :-) 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass