Dags att inspireras!

Tjoho vad jag är laddad!!! Idag är det nämligen dags för Gerdahallens Inspirationsdag. Dock har jag fått anpassa mig lite dvs inse att jag kommer inte orka träna en hel dag på Itrim-maten. Därför har jag fått välja ut 3 pass som jag inte vill missa. Plus en föreläsning och sen tänkte jag mingla lite och kolla in de andra passen. Och by the way jag har aldrig varit på Gerda så det är ju på tiden!

För min del kommer schemat bli som följer:
  • 08:15 - 09:00 Incheckning
  • 09:15 - 10:15 Pilates Mix
  • 10:30 - 11:30 Kettlebells i Grupp
  • 11:45 - 12:45 TRX Body Blast
  • 12:45 - 14:15 Dusch och Lunch
  • 14:15 - 15:15 Sanningen Om Den Funktionella Kroppen (föreläsning)

Pilates har jag ju velat testa hur länge som helst plus att i detta passet så kommer foamrollern användas och jag vill få lite tips. Kettlebells - hallå det kan jag väl inte missa! Och TRX är också a must och Jenny som håller i det passet ska vara utbildaren på min kurs i april. Åh detta ska bli så kul och som vanligt följer bloggen med på äventyret.

Här kan du läsa mera: http://www.gerdahallen.lu.se/inspirationsdag2013.aspx

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass