Lite nervös...

Sent igår fick jag ett telefonsamtal som ändrade förmiddagens planer idag. Jag ska nämligen vara vikarie på Studio S i Staffanstorp och köra ett cirkelpass om ca en timme. Nervös för jag har ju ingen aning om hur det ser ut där och vilka medlemmarna är. Men hey bara att bita ihopa och leverera :-) Fast det är ju inte bara nervöst jag tycker också att det är spännande och roligt. Tänker ta med min TRX, stege och några kettlebells så kör jag cirkel på mitt sätt. Hoppas det tas emot väl... Ha en underbar lördag därute!!!

Kommentarer

  1. Släpar du med dig material? Be dom att köpa in på anläggningen! Kram och lycka till!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja för jag vill köra med lite andra redskap än vad som redan finns. Plus att de få kettlebells som finns samt en TRX är i Oxen och de kan jag inte ta med mig in på passet till exempel.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass