Deppig Tina blev gladare Tina

När jag anlände till Studio S igår så var jag allt annat än på topp. Trött och deppig utav ont i hjärteroten för PT-Malou och omställningen det innebär. Kan tyvärr inte säga upp kontraktet med PT-bolaget och har 23 timmar att hämta ut innan 2 augusti. Men jag varken vill eller orkar att starta upp med en ny PT just nu. Jaja det får vänta tills maj. Då kanske PT-Malou är tillbaka vilket jag både hoppas och inte om jag ska vara ärlig för hon ska ta hand om sig själv och inte mig. Annars får jag träna med någon annan men orkar som sagt inte med det just nu.

Men när jag släpade mig in på Studio S och undrade hur sjutton ska jag kunna "stå på scenen" om en halvtimme och peppa ett gäng deltagare under deras fredagsfys med the bells möttes jag utav underbara instruktörskollegor. I form utav Elise och Sahra som frågade hur läget var och peppade mig trots min buttra uppsyn. Kände att jag fick massa positiv energi med mig in i omklädningsrummet.

Och mer energi fick jag utav grupppass-ansvariga Sara under vårt möte inför passet. Vi hade att väldigt bra samtal och jag kände att nu är det bara att tuta och köra. En 50 minuter senare kände jag hur glada endorfiner hoppade runt i kroppen. Fortfarande trött i huvudet och nu även i kroppen men på mycket bättre humör. Så största tacket till de fina tjejerna på Studio S som man alltid kan lita på och som stöttar mig till max. Oerhört tacksam för det!!!

Och jopp jag blev godkänd på gårdagens utvärdering och får fortsätta som instruktör :-) Fick jättebra feedback och 98% var bara positivt. Och de sista procenten ska finslipas. Plus eventuellt ska jag köra ett kettlebellspass till i veckan på torsdagkvällar! Dessutom så fick jag detta senare på fejjan: "Tina Jensen du är verkligen, verkligen duktig, noggrann, inspirerande som instruktör. Jag kommer tillbaka!!" från Sahra som deltog. Det värmde eftersom det kommer från en grym instruktör som kör "det berömda cykelpasset" på måndag kvällar som ligger etta på topplistan :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass