Utvärdering utav mig...

Idag kör jag ju ett extra insatt kettlebellspass på Studio S. Främsta anledningen till det är att jag ska bli utvärderad som instruktör :-( Njae kanske inte så farlig men lite pirrigt. Gymmets gruppträningsansvarig Sara ska nämligen vara med på passet och sedan ge mig feedback. Vilket ju är väldans bra för dessa pass är ju mitt första tillfälle som instruktör. Även om jag har gått på många pass och snappat upp det jag gillar själv hos olika instruktörer betyder ju inte att jag automatiskt levererar det jag ska.

Dock väldigt kul att se statistiken från Studio S hittills igår per mail. Det vill säga vi fick statistik per pass sedan årets start på hur många deltagare och vilka pass som är populära etc. Mitt söndagspass ligger 2:a på listan om jag har kollat rätt och tar bort det vikarie-passet som kördes när jag var i Jordanien. Och det är jag jäkligt stolt över!!! Tänk att jag som rookie-instruktör ligger på andra plats utav alla cirka 55 pass som körs per vecka. Coolt!

Håll nu tummarna för mig och rosa bella kl 16.45

Kommentarer

  1. Är du fortfarande omedveten om hur bra och duktig du är??? / Kram M

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha nä det börjar sjunka in :-) Kram!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass