Nu ska ni heja!!!

Fick ett e-mail häromdagen som gjorde mig väldigt glad och rörd. Det var från Joanna som hittat hit och blivit inspirerad. Tack! Nu är det så att Joanna ska till Fazer Blogger Boot Camp i helgen. Jag skulle ju egentligen dit men sålde min plats då jag insåg att jag dels inte skulle orka på måltidsersättningar och dels för många frestelser. Helt rätt beslut men det svider ändå lite i själen att inte vara där :-(

Nu är det så att Joanna har samma tankar som jag hade i fjol dvs jag kommer vara störst och mest otränad m.m. Så nu vill jag att ni alla peppar henne att köra järnet i helgen efter sin förmåga. Att ha kul, våga prova på och mingla bland alla andra härliga deltagare! Joanna - go for it!!!! In och peppa med er nu!!!

Kommentarer

 1. Joanna kan kika in hos mig - jag har de perfekta orden för henne!

  SvaraRadera
 2. Tack snälla fina du!
  Just nu känner jag mest en skräckblandad förtjusning över det som komma skall. :)
  Men om jag alltid gör det jag alltid har gjort så kommer jag också alltid att få samma resultat som nu. Och en förändring vill jag ha och då finns det inte så mycket annat att göra än att gå utanför boxen.
  Jag tar med mig din omtanke och om det blir tufft så ska jag plocka fram det för att pusha på mig själv lite till.
  Hoppas du får en trevlig helg och det är galet tråkigt att du inte kommer att vaa med!

  SvaraRadera
 3. Självklart!! Du kommer att vara saknad i år, hoppas på att se dig där till nästa år. Du är grym med allt du gör - så kul att följa dina framsteg här på bloggen!!

  Trevlig helg och massa kramar

  SvaraRadera
 4. Aha, Joanna är så välkommen, hon kan känna sig i trygga händer. Vi är många goa gummor som säger hej till henne i morgon!

  Kommer sakna syrran, men får hålla till godo med alla andra gotjejer!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass