Gårdagens gruppträff

Igår när jag gick hem från Itrim Lund så hade jag ett leende på läpparna och en nöjd känsla i hela kroppen. Det var en väldigt bra och peppande gruppträff igår. Vi var inte så många ca 8 stycken men jag vet ju ännu inte hur många vi är totalt :-) Och nu kan jag namnen på alla utom en deltagare från igår. Vidare så rekryterade jag ännu en av deltagarna till min fb-grupp "Bästa måndagsgruppen" där vi som just tillhör denna gruppen kan peppa, tipsa, motivera och stötta varandra mellan träffarna. 

Så nu är vi 7 stycken och jag märker stor skillnad redan! Vi kan varandras namn, vi har fått lite bakgrundsinfo, vi lägger upp tips, idéer och vi peppar varandra när det går lite motigt. Tänkte också slänga in en lite påskutmaning till oss... Det märktes också skillnad igår att vi som hunnit bonda lite på fejjan hade en annan stämning dvs vi hälsade på varandra, fråga hur det gick med vissa saker och kunde peppa mycket bättre under gruppträffen för att vi nu känner varandra bättre. Jag hoppas fler vill vara med för jag tror att det kommer bli en pusselbit till att vi lyckas med vår livstilsförändring!

Gårdagens gruppträff handlade om "Motivation" och det var en väldigt bra diskussion tyckte jag där nästan alla deltog och delade med sig. Är ju alltid så att i en grupp finns det vissa som mest sitter tyst och det är ju inget fel för vi är ju olika personligheter. Och det finns även vissa som kanske tar för stor plats och delar med sig för mycket :-) Huvudsaken tycker jag att man känner att man får ut det man behöver för sig själv. Och för första gången efter en gruppträff kände jag så. Ett givande ämne, centerchef Monica och vår nya coach Therese var verkligen på och förmedlade ämnet väldigt bra tycker jag, det var diskussion och inte så mycket korvstoppning i racefart samt att nu börjar jag känna mina meddeltagare och vi gav varandra positiv energi och bästa tipsen!

Jag är väldigt stolt och glad att jag vågade säga ifrån och inte bara gå runt och vara missnöjd utan att göra något åt saken. Fast det har varit nervöst och oroligt. Även maken sa igår att han var stolt att jag vågade stå upp för mig själv och se till att få valuta för pengarna men framför allt se till att få den hjälp jag känner att jag behöver. Plus att några av mina gruppdeltagare sagt till mig på fb, via kommentarer på bloggen och/eller i verkliga livet att de tyckt detsamma som mig och att de är glada att jag vågade säga ifrån på skarpen för annars hade vi nog inte fått någon förändring.

Kanonuppryckning utav Itrim Lund tycker jag och fortsätter det så här så kommer jag bli en väldigt nöjd kund! Tack till Itrim för att ni lyssnade på mig och agerade så snabbt! Tack till alla som stöttat mig och peppat mig! Och på fredag kommer de första 12 intensiva Itrim-veckorna att redovisas med stats och före/efter-bilder så make sure to check in :-)

Gårdagens ämne! Tänkte ta med mig övningsboken till Lalandia i påsk och gå igenom lite bakåt och framåt för att peppa och påminna mig själv om vissa saker.

Kommentarer

 1. Härligt att det ledde till något positivt. Starkt gjort!

  SvaraRadera
 2. Måste få dela med mig om en upplevelse jag hade för någon timma sedan. Jag har bytt vårdcentral för det har varit sådan strul med läkarna där av många olika anledningar. Kommer till en ny VC och får en fantastisk läkare som lyssnar och tar mig på allvar. Ringer av en slump idag för att boka in en ny tid som jag hade bestämt med läkaren med hade egentligen tänkt vänta till på måndag (inget akut och mina prover är inte klara). Får då veta att hon slutar(!) imorgon. Varför berättar de inte sådant??? Så nu lyckades jag klämma in en telefontid imorgon så jag åtminstoene kan få ett sista samtal. Hon visste ju detta redan för några veckor sedan. Varför är det så svårt med kommunikation? Nu måste jag börja om IGEN med en ny läkare. Kommer denna läkare ta mig på allvar? Min förra gjorde inte det. Suck. Ja varför är det så svårt att säga jag vill bara berätta att min sista dag är sista mars och du kommer då få en annan läkare som jag kommer briefa innan jag slutar?? Förtroende kallas det. Ja trevlig helg och ursäkta att jag "pratar ut" här på din blog! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch va tråkigt :-( Det är som du skriver - det handlar om förtroende!!! Hoppas det går bra!!! Ha det så gott och du får "prata ut" här any time :-)

   Radera
 3. Åh vad bra :-)
  Eloge till dig som vågade och orkade vara "gnällig" och eloge till dom som tog det till sig och gjorde en förbättring.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag är faktiskt stolt över mig själv att jag vågade men jag vill ju detta så mycket att jag tänkte det var värt det!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass