Nästan exakt halvvägs

Ikväll är det dags för mitt månadsbesök hos coach Linnea på Itrim samt en ny gruppträff. Eftersom det då är invägning checkar jag alltid av på vågen hemma på morgonen. Imorse visade vågen på 83,8 kilo. Det innebär att jag är 0,5 kilo ifrån mitt bottenrekord under 5 år på min hälsoresa. Det betyder även att jag de senaste 8½ veckorna gått ner 13,3 kilo och har 13,8 kvar dvs jag är nästan precis halvvägs från min uppsatta balansvikt. En röd sten till borta. 3½ veckor kvar på enbart måltidsersättningar och jag längtar efter ett riktigt mål mat.

Men reflektionen under gårdagens promenad var att förra veckan var min tuffaste. På olika sätt faktiskt. Hårdaste träningsvecka där jag också ledde 3 pass på raken (fre, lör,sön) dvs man måste ju vara på topp som instruktör och det tar på krafterna plus utvärdering om jag duger om instruktör. Jag fick till över 10000 steg varje dag. Plus att jag lyssnade hela 5 gånger på mentala skivan (rekord men lugnade effekt så bara skönt). Jag pysslade vidare med mitt recept-projekt och samlat på mig tips från andra angående hur de gör med matlagning etc dvs marknadsundersökning på jobb :-)

Kosten sköttes prickfritt men jisses så hungrig jag var de sista dagarna pga dippen med PT-Malou. Slut i rutan på känslokontot utav alla känslor som stormat. Och i lördags fick jag nästan psykbryt när våra föräldrar mumsade på kinamat, glass, nötter och framför allt salta lantchips... Hade jag hört ett krassande ljud till hade jag kastat mig över personen... But what doesn't kill you makes you stronger och jag är så jäkla nöjd med mig själv!

Kommentarer

 1. Har följt din blogg ett tag och nu kände jag att jag måste skriva: Heja heja heja dig, grymt jobbat :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej hej Karin, välkommen hit och stort tack för kommentaren - då blir jag glad!!!

   Radera
 2. Vilket underbart inlägg! Både framgångarna (och röda stenarna som jag inte sett förut) och så hur du klarade förra veckan - vilken tuffing du är!! :) Stor Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass