Ny bokskörd!

Idag fick jag sms att min senaste bokbeställning hade anlänt. Nej inte böcker a la självhjälp, intressefrågor eller så. Hallå har ju satt köpstopp på det... Men senaste valet i bokklubben och kokböcker som prepp för min nya hobby samt en Viktig bok. Har du läst någon av dem eller lagat något recept?

Bokklubbens nästa läsning. Och nästa gång ska jag välja...

Terese Spark i bakens viktiga bok

Åse 56kilo.se matlagningsbok. Brukar ju hämta recept från hennes sajt så då måste man ju ha boken också! 

Klaras senaste recept - a must have! 

Efter tips utav kollegan Louise som är min matidol så var jag tvungen att klicka hem denna

Och titta här! Har börjat förbered mig inför min nya hobby - matlagning. Håller på med min pärm, satt fram de bästa kokböckerna, förberett inköpslistehörna och finslipar på min veckoplanering. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass