Promenad vid havet

I förmiddags så tog jag en lång promenad ute i det vackra vädret här i Danmark. Solen sken och även om snön fortfarande ligger på marken och vinden var lite bitande så var det så himla skönt. Efter lunch bidde det även gymmet liksom igår. Gäller ju att inte tappa momentum även om det är påsk med familjen på Lalandia. Så medans det äts en massa godis, chips, pommes, pölsor, glass, pizza m.m. runt omkring mig så håller jag mig till planen. Men ojoj vad det är tufft fast jag ska säga er att laxen i förrgår, eller äpplet igår eller kycklingen jag vet jag ska äta ikväll är inte så illa :-)Kommentarer

 1. Det är verkligen karaktär det!!! / Kram M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag jobbar på det men efter detta inlägget så gick ju en middag åt fanders :-) Fast efter det nya tag och tillbaka på banan. Kram

   Radera
 2. Va härligt det ser ut!
  Det viktiga är ju att aktivt välja och sedan vara nöjd med sitt val.
  Tycker du är duktig på alla sätt. Kämpa på och njut samtidigt!
  Ps. Jag har lånat viktkuletipset från dig. Har lagt mina i en glasburk i sovrummet, tydligt och bra!Tack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var verkligen härligt om än lite kallt. Va bra att ett tips funkar för dig. Heja oss!!!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass