Toppen kundservice

Hälsabutiken som ägs av trevliga Christer ligger bakom Stortorget i Lund. Hit går jag alltid när jag ska köpa något hälsotillskott. Ibland går jag bara dit för att botanisera bland alla intressanta produkter. Jag har alltid fått sådan toppenbra service utav Christer och hans kollega. Stort eller litet - man får alltid hjälp.

Förra veckan gick jag dit med ett specifikt uppdrag. Jag var nämligen på jakt efter Bounce Natural Energy Balls. Har läst så mycket om dem i olika bloggar men aldrig sett rök av dem här nere i söder. Men jag tänkte är det någon som kan hjälpa mig så är det Hälsabutiken. Och jojomensan!!! Christers kollega sa inga problem det beställer vi hem så kan du komma in nästa vecka. 

Och i fredags gick jag in om och voila! De hade beställt en låda utav Fudgie Walnut eftersom de andra smakerna var restade i lagret. Finns 12 stycken i en låda men jag fick välja om jag ville köpa hela eller provköpa först. Då valde jag att köpa 2 stycken i fall smaken inte passar. Och så sa Christer att så kan vi beställa de andra smakerna sedan om de är goda.

Detta kallar ja top notch service!!! Så bor ni i närheten eller i Lund är det hit ni ska gå för att handla!!! Stort tack till Hälsabutikens grymma personal för hjälpen!!!

Gå hit men köp inte alla Bounce bollarna :-)

Här är de!!! Nästan värd sin vikt i guld :-) Nope har inte smakat än utan sparar dem till TRX-helgen för då kan de sitta fint som mellis! 

Kommentarer

  1. jag har också läst om dom där bollarna. Du måste skriva om hur du tycker att dom är. Är en aning nyfiken!:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja de är överallt :-) Recension kommer efter nästa helg!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass